• OzzModz is no longer taking registrations. All registrations are being redirected to Snog's Site
    All addons and support is available there now.

Ban Spiders block my forum

markoroots

New member
Hi there I have installed the Ban Spiders plugin like you write in the thread "The big era of Smap is finished"
The problem is that I have setted the plugin to redirect the bots to their ip that are in the list, but it redirect everyone to the own ip, so the site is from today inaccessible.
How can I delete manually the plugin from ftp for a while??

Thanks in advance
 

Max Taxable

The Wyatt Earp of Anti-Spam
Do you use Cloudflare by any chance? I see you already regained access to your site with help from Mark at vBorg.
 
Last edited:

markoroots

New member
Hi Max yes Mark answer me there and I was able to bring my site back online.
Can you please tell me more about Clodflare? Is it useful? Heavy?
 

Max Taxable

The Wyatt Earp of Anti-Spam
Hi Max yes Mark answer me there and I was able to bring my site back online.
Can you please tell me more about Clodflare? Is it useful? Heavy?
Cloudflare causes more problems than it solves. And most sites, i would say 99 percent of them, don't need a CDN at all.

As to your problem: Please post the list of banned spiders you have in your settings. It IS very possible to block the entire world using that hack, it really does depend on what's on the list you use.
 

markoroots

New member
Good to know. Thanks Max.

Yes the problem was that I had wrote in the list this word "Mozilla" thinking that was a bad spider hidden and no one could access the forum.

Now is everything ok. :)

Thanks for your help. ;)
 
Top